I og med at mini synes brød var godt, så synes jeg det var stas å kunne lage et eget. Neste gang skal jeg teste ferskgjær for å se om jeg klarer åfå de enda luftigere
Kutt terninger med ost og noen blader medfersk basilikum og bland sammen med resten av deigen. Ha så over hvetemel i en bolle som du heller gjærblandingen over
Du kan også ta en titt påfjordårets glutenfrie julebrødlagetmedgjær og ulike meltyper. Brødet er også uten sukker og gjær, noe som kan være gunstig for de med overvekst av candida (om du vil tilsette rosiner er opp til deg) og diabetes
seg ålage det selv. De er kjempegode med ost eller syltetøy på. Polarbrød er et brød som er blitt mer og mer populært, og barna her i hus er veldig glad i dette brødetså det lønner
Jeg kan ikke forstå hvorfor man vil ødelegge så mye god mat med kjedelige luftboller laget av hvetemel, sukker, ekstra gulten og rare tilsettningsstoffer
Det er mange måterå gjøre det på, se “Hvordan forme til brød” nedenfor for hvordan jeg gjør det. Dette er ingen nøyaktig vitenskap og det er ganske godt med slingringsmonn – og du lærer deg fort hvordan deigen oppfører seg hjemme hos deg