Skal du kokehummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte. Husk alltid å legge den i med hodet først og pass på at hele kroppen dekkes med kokende vann så snart som mulig
Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪. Jeg er en landkrabbe fra Hedmark og en novise i "hummer-verden", så jeg kjøpte ferdig kokt hummer i dag, men bruk gjerne levende hummer og kok den selv
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. I kveld røk resten av hummerne i frysen med i et fantastisk festmåltid
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Hummeren marinerte jeg med salvie og rosépepper og grillet i ovnen
Og hummer som har vært frosset egner seg best til gratinering fordi den ikke trenger å kokes først. Den blir rundere i smaken og det meste av skarpheten forsvinner, du sitter igjen med en karakteristisk og fyldig smak som går veldig godt sammen med bacon og hummer
Portvinsmøret lager du ved å koke inn portvin, limesaft, sukker og salt til det tykner. Et godt stykke fersk breiflabb (som feilaktig har vært kalt ulke i Norge), en nykokt hummer, og opptinte sjøkrepshaler er dagens råvarer
Hummer. Del hummer på langs, fjern paven og tarmen. Legg hummeren på tallerkenen. Fordel det smeltede smøret over hummeren og topp med agurkspaghettien
La det koke et par minutter, før du tar kasserollen til side og tilsetter eggeplomma. Dette er det nærmeste jeg kommer hummer, før jeg møter den rike, høye, kjekke mannen i mitt liv
et par hummer, noen hjerteskjell til spisepynt, en sitron, en bunt asparges og en baguette. I enkelte områder har det vært mindre hummer i år sies og skrives det