Smalahove skritt for skrittSmalahovene har fått koke opp, grønnsakene er lagt i og eggehvitestoffene skummes av. Her er fire halve klare til å kokes opp Matgleder
Jul med nye smaker!hvordan blir ribben mør og saftig, hvordan få sprø svor og god saus, eller smakfullt ribbefett hvis man foretrekker det Matgleder
Lørdagshygge med gode vennerHvordan kan jeg få dem til å spise noe de aldri har spist før. Du skal ta kjelen av plata før det starter å kokePositivt For Deg
Lever og annen innmat er tema når Johnny Laupsa-Borge gjesteblogger hos meg! variant av carpaccio, vet du nå hvordan gjestene kan overraskes. berømte kokebok for større og mindre husholdninger en rekke leverretter og en Fra jord til bord
Lørdagshygge med gode vennerHvordan kan jeg få dem til å spise noe de aldri har spist før. Du skal ta kjelen av plata før det starter å kokePositivt For Deg
Er du klar for smalahove?kokekraft fra smalahovet. kan du koke på samme måten som pinnekjøttet, og servere med samme tilbehøret Matgleder
Kålrotpuré er en selvfølge! Ingen pinnkjøtt eller smalahovemiddag uten kålrotpuré, eller stappe om du vil. om det så skulle være fra pinnekjøttet eller smalahovetMatgleder
Fisk uten lut kan også være greit. Ved siden av Pinekjøtt ( og Smalahove) har vi utforsket den andre del og av julemiddagens hellige treenighet, nemlig Lutefisk Stuertsyndromet