Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder
Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder
Sett ris til koking – slik koker du perfekt ris. Jasminris. Jasminris. Noen ganger er det greit med noe kjapt, godt og enkelt, denne retten lager du på 20 minutter og den er kjempegod
Når vannet koker, sett på lokk og skru ned varmen. Tradisjonelt sett ville nok også denne retten lages med ristede peanøtter fremfor cashewnøtter, men jeg foretrekker personlig cashewnøtter
Koker opp kjøttkraft ♥. Mest karakteristisk for bulgarsk mat er imidlertid den berømte yoghurten, som forekommer i mange retter og spises til de fleste måltider