Det er greit å lage mange vårruller når man først er i gang, de er fine å fryse. Jeg skal lage vårruller i dag og jeg har funnet frem en av de første oppskriftene jeg publiserte her på bloggen
For å se hvordan du best fyller vårruller, trykk her. Fyllet kan varieres i det uendelige og det finnes masse gode sauser og dipper man kan dyppe de små rullene i
Mannen i huset har mast om de helt siden vi laget de en gang tidelig i våres. Nå skal det sies at den lange timen det tar å lage de er SÅ verdt hvert eneste minutt når man smaker hvor gode de er
Jeg har vært på thai-matkurs og lært hvordan, og nå har jeg prøvd meg på egen hånd også. Det tar en times tid å lage, men fremgangsmåten er enklere enn man skulle tro
Personlig liker jeg de ferske vårrullene aller best, fordi man spiser seg mett på en behagelig måte. Ferske vårruller (sommerruller) har sin opphav fra Vietnam og smaker lettere og friskere enn de frityrstekte, som vi kjenner best til i Norge
Om du ikke skjønner hvordan dette gjøres se videre her. Det er kort fortalt en asiatisk wrap der man bruker bløtlagte rispapir som man bretter inn ulikt fyll etter eget ønske
Det er mange km til nærmeste innvandrerbutikk fra her hvor jeg bor. Man kan selvfølgelig lage dobbel porsjon og fylle hele stekebrettet hvis det er mange til bords
Sjekk også mitt innlegg fra tidligere for hvordan jeg alltid får supersprø ovnsbakte poteter. Der vi i Norge kan meske oss i amandinepoteter, mandelpoteter, nypoteter, Beate, Kerrs Pink og hva de nå heter alle disse forskjellige typene i forskjellige fasonger, farger og konsistenser, finner man i Tyrkia…potet