Bland alle ingrediensene i en bolle. Ingredienser til paideigen. Del deigen i to deler. Del de opp i skiver og legg de i paiformen (som du har lagt paideigen i)
Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig. Fyllet som består av hjemmelaget sitronkrem og store blåbær smaker både friskt og søtt på samme tid
Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig. Fyllet som består av hjemmelaget sitronkrem og store blåbær smaker både friskt og søtt på samme tid
Selv om disse bollenelages helt uten melk, må jeg ærlig innrømme at dette er en av mine beste bolle-oppskrifterEn kan selvsagt lagebollene med melk, da byttes melkefritt margarin med vanlig margarin og vann med melk
En av grunnene til det er at jeg liker å tenke og lage nye oppskrifter, men enkelte ting – som gjærbakst – er og forblir klassikere til tross for at jeg har gjort dem litt sunnere
Det er ikke alt på mitt kjøkken som er laget i en håndvending. Elt deigen til den er smidig. Boller. Boller, skikkelig luftige, søte boller er en av de tingene
Plasser en spiseskje med blåbær i midten av hver deigsirkel og legg en teskje sukker, og deretter samle alle endene av deigen i et sted og klemm forsiktig