Brødlaget på kjøttkraft. Brød og bakverk. Bak ut, jeg laget et brød i form, og et i fri natur. Min kusine Siv har fortalt at hun baker brød av kraften som kjøttrull/sylte kokes i,dette måtte jeg selvsagt prøve
Disse brødenelages i porsjonstørrelse og ligner polarbrød. Ettersom disse er laget av søtpotet, smaker de ekstra godt med pålegg som er litt salt eller krydret synes jeg
Jeg har to favorittbrød som vi stort sett lager, et grovere til hverdags og et finere til helgen. Jeg har laget meg en liten huskeregel som gjør det veldig enkelt å blande sammen deigen
Dette er en blogg som tar for seg enkel og sunn mat, som tar liten tid å lage, uten masse dyre eller rare produkter, som gjør hverdagen litt lettere for folk flest
I dag har jeg laget mitt absolutte favoritt brød- FOCACCIA. Legg så deigen til heving, dersom ønskelig kan man putte i oliven, soltørket tomat, fetaost eller andre gode ting i brødet før du hever det