Sirkelen av smørkremlager jeg for at fyllet ikke skal renne ut når jeg legger de andre lagene på. Jeg laget kaken i denne lille, søte kakeformen fra bakeshop
Med utstikkere og former er det lett å lage bokstaver, blomster og blader. Til denne kaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak
Dessuten smakte kaken veldig godt og det er jo hovedhensikten. Plutselig er det juli igjen og verdens vakreste tantebarn Pernille blir 11 år i dag, og det uten at tanta har fått somlet seg til å poste bursdagskaka fra fjorårets feiring. Som sagt så var dette tantebarnets 10 års dag som ble feiret med denne kaken og siden hun ikke hadde noen spesielle ønsker om hvordan kaken skulle se ut lagde tante en enkel fantasikake. Husk at om du vil fylle kaken din med sjokoladefluff så bør dette lages dagen før ,det må stå kaldt i minst 8 timer før du pisker det opp til krem. Deretter ble kaka smurt opp med denne smørkremen, det er viktig å la kaken stå litt i kjøleskapet, ca 20 minutter, før du trekker den med sukkerpasta, slik at smørkremen rekker å sette seg litt før du trekker kaken
Du finner mange videoer på youtube av hvordan du lager roser. Det er litt vanskelig å forklare hvordan man dekker en kake med fondant, men her er en video jeg fant
Gleder meg allerede til å lage en til for ny servering i morgen. Kremen pisket jeg sammen og blandet med vaniljekremen og pyntet rett før servering med friske bær
Kanskje den beste sjokoladekaka jeg noen gang har laget. Jeg tror denne kaka passer utmerket som dåpskake, bursdagskake eller bare som en liten oppmerksomhet til noen som fortjener litt et hjerte
Begynn med det første laget og legg et godt lag med krem på. Når jeg lager kaker til kunder opplever jeg at det er mange som gjerne vil ha marsipankake, men som ikke liger selve marsipanen