Brødet bør serveres varmt, og det kan varmes opp igjen i ovnen uten at det blir tørt. jeg har bare latet meg i dag, bortsett fra at jeg lagde deilig foccacia
Jeg brukte oppskriften til brytebrødet for å lage dette saftige og gode foccaciabrødet. Ingen ting slår foccacialaget med hvetemel og gjær, men kan man ikke spise det er denne oppskriften et mye sunnere og tett oppi like godt alternativ
Det er veldig enkelt å lage, og dersom du på forhånd vet at du har dårlig tid den dagen du skal ha foccacia, kan du alltids sette deigen kvelden før for å kaldheve den
Jeg har pleid å lagefoccacia i en liten langpanne, men siden foccaciaforbruket i heimen er så stort, har jeg nå gått over til å lagefoccacia i den store langpannen
Bruk fingrene til å lage hull i deigen. Nydelig og velsmakende foccaciabrød på sitt enkleste. Brødet passer til det meste og er spesielt god ved siden av supperetter
Begynn med å lage urteoljen. Til brødet. En foccaciaoppskrift som krever det lille ekstra. Rør inn urtene sammen med salt, pepper og moste hvitløksfedd og sett blandingen til side for å hvile mens du lager deigen
Det er god timing å lage deigen på kvelden dagen i forveien, sånn at brødet for hevet seg nok. Du trenger heller ingen kjøkkenmaskin, så det er perfekt å lage både på hytta og i båten, hvor matlagingen er forholdsvis enkel, for de fleste av oss