Bare så det er sagt får barna minegodteri en gang i ny og ne altså, men de vet at jeg ikkevil de skal spise de med sterke farger og velger automatisk de med litt blassere farger
Under får du fremgangsmåten på hvordan man lager smørdampet kål. Først en video som viserhvordan jeg gjør det, og så en detaljert oppskrift under videoen
Har lagetmin egen vri hvor jeg har brukt kålistedenforvårrulldeig. Innimellom tenkte jeg å lage noen temadager, hvor jeg har flere dager med samme tema
OK, jeg vet ikke om denne retten egentlig er autentisk fra Sri Lanka, men eksen min som var halvt Singaleser påstod iallfall det, og han lærte å lage den av faren sin som var derfra
Mye likthvordanhvetetortillaerlages. Personlig har jeg ikkelaget mye vårruller hjemme, men har tiltid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt ibutikken
IThailand er det heller ikkeuvanlig at man fårchilikrydder, fiskesaus eller soyasaus, sukker og eddiki noen skåler ved siden av maten, i stede for salt og pepper slikvi har her hjemme
Du fårrispapir, glassnudler og ''sweet chili saus'' så mye billigere. - Start med å raspe gulrøttene, hakk kål opp i små strimler, finhakkchili'en, rasp hvitløken og finhakklitt fersk timian
Jeg har her i stedet lagetpiroger med vegetarfyll som kanskje passer bedre til calzone. Grovhakk løk og tomater før du kjører alle ingrediensenei en hurtigmiksertil du får ønsket konsistens på sausen
Mens vi venter på rulettene passer det fint å koke poteter og gulrøtter og å lage muskattsausen. Legg så kålbladene utover på kjøkkenbenken (gjerne på rist eller kjøkkenhåndkle, slik at de får renne av seg)
Det finst mange måtar å lage lapskaus på, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Når du fårein godt salta knoke så treng du ikkje å tilsette så mykje salt