Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Varm opp fløten forsiktig sammen med hvitløk, ost, urter, salt og pepper
På Opplysningskontoret for frukt og grønt har vi innført begrepet "suppetorsdag" for å inspirere folk til å bruke restene man ofte får i slutten av uken til å lage deilig suppe
Her har jeg laget en utgave med spaghetti av squash og byttet ut baconet med skinke. Skjær av endene på squashen før du lager tynne strimler ved hjelp av spiralizer
Tøm på matfløten,og smak til med krydder. smak til med ønsket krydder. med en buljong terning. Server med ferske rundstykker med smør og sprøstekt bacon
Denne retten er god med en grønn salat ved siden av, eller akkurat som den er. kremet pasta med spinat 08. Ønsket mengde pasta // 2-3 store never spinat // 1 boks cherrrytomater // 1/2 boks matfløte // 2 fedd hvitløk // Pinjekjerner // Parmesan Kok pastaen som anvist på pakken og hell av vannet når den er ferdig kokt. // 1/2 boks matfløte
Det å lage alt i en kjele gjør det enkelt, samtidig som alle smakene virkelig får godgjort seg. Så da vi kom over en oppskrift på en alt-i-ett gryte med pasta og sjømat, da var vi klare for å teste det ut
Enkel å lage er den også, og utrolig forfriskende med nye smaker til den tradisjonelle helgebiffen. Rett før servering siler du bort løken og selleristangen og monterer inn smøret til en fin og kremet konsistens