For å gjøre det lettere for seg selv, bør man legge en bit med plast eller matpapir som er akkurat litt større enn det krysset man har tenkt til å lage, oppå kremen før man ruller over marsipanen
Altrenativt kan kaken fylles med et tynt lag syltetøy toppet med hjemmelagetvaniljekrem. Server den til hvem som helst, jeg tror ikke de kommer til å klage
Begynn med det første laget og legg et godt lag med krem på. Når jeg lager kaker til kunder opplever jeg at det er mange som gjerne vil ha marsipankake, men som ikke liger selve marsipanen
Viktigst av alt er et godt sukkerbrød, det legger grunnlaget for hele kaka. Når det kommer til fyll er pisket krem et must, men jeg liker også å ha vaniljekrem, bringebærsyltetøy og bringebær
Du kan også lage fyllet av pisket krem som er blandet med litt bær. Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på md litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake
I tillegg trenger du blåbær som støtte mellom lagene. For at kremen og jordbærpurèen ikke skal bli presset ut på sidene når lagene legges oppå hverandre, legger jeg blåbær mellom lagene som støtte
Saken er den at min far er veldig stolt av sin marsipankake, slik han pleier å lage den. Mens kaken steker kan du lage bringebærsausen, eller bringebærcoulis som det så fint heter på fransk
Hobbykokken skrev et spennende innlegg om hvordan man lager stabil kremtil kaker. Her er oppskriften som viser hvordan du monterer og pynter kaken i bilder
Start med å lage sukkerbrødet, til det trenger du. Lag så vaniljekrem, til den trenger du. Dette blir en silkemyk krem som passer godt inn i en marsipankake
Vanligvis ser jeg for meg hvordan kaken vil se ut, det gjorde jeg ikke denne gangen, jeg ville bare bruke denne pynten, da den minner meg om vår og fuglekvitter, etter en lang vinter og med våren i sikte synes jeg det gjorde seg