Så da har du en god grunn til å lage pai oftePaibunnen spiller sjelden hovedrollen når det serveres pai, men en god pai begynner og slutter med en god bunn
Etter eg lagde middagspai med grov bunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Start med å lagepaibunnen. Jeg synes det har vært vanskelig å komme opp med et fullgodt alternativ til butterdeig og paibunn, men denne oppskriften synes jeg funket veldig bra
Start med å lagepaibunnen. Paibunnen. Hei, og god onsdag håper dere har hatt en fin dag. Jeg har gått meg en lang tur i dag også, litt kjøligere nå men det går jo bra så lenge man er godt kledd
Uten tilsatt sukker og med ekstra fiber, kan fint lages melkefri for dei som trenger det -. Eg har mange varianter av pai i arkivet - smuldrepai, pai med crunchy topping, middagspai også vidare, men ingen oppskrift på søt paibunn
Eg lagde en grov paibunn med kesam, og denne kan fint lages glutenfri. Grov paibunn. Strø skinke over den forstekte paibunnen, hell over eggeblandingen og topp med grønnsakene
I tillegg lærte vi å lage roser av marsipan og jeg lærte flere nye teknikker for baking. Paibunn. Supergod, smakfull pai med skinke og ost som er lett å lage
I mens kan du lage fyllet. En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også