Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stekt ris er alltid godt. Det er mange som dropper ris, fordi de vil leve på lavkarbo-kosthold
Noe av det jeg er aller mest glad i av mat som er rask å lage, er stekt ris. Det begynte med at jeg kjøpte mye stekt ris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
lager du denne nydelige risen på denne enkle måten blir ris aldri klebete eller kjedelig igjen. Dette er en vanvittig smakfull basmatiris med indiske krydder
Middagsretten blir absolutt best hvis den lages med kald eller lunken ris som varmes opp. Og vet du, – stekt ris – , eller «Fried rice” som retten heter på engelsk, går for å være en av klodens mest populære middager
Sausen er laget av typiske asiatiske smaker, lett å lage og hever retten godt. Stekt ris med grønnsaker er en fin måte å bruke de grønnsakene som begynner å synge på siste vers, eller rester fra wok eller annen grønnsaksmiddag
I dag har jeg vært på reise og min «lille» datter hadde laget mat til seg og sine venninner. Det eneste som var igjen var litt ris, men jeg hadde bacon og egg og jeg smelte alt i hop
Det kommer an på type ris og hva den skal brukes til, samt hvordan du liker den selv. Skal du lagerisotto eller risgrøt, er det best å ikke skylle for å få den “kremete” konsistensen
Pepper Dette er jo utrolig mye kjappere å lage en skikkelig ris, og det beste er jo at det er jo en grønnsak som inneholder masse vitaminer og mineraler og fiber i motsetning til vanlig ris