Hvordan lage roti brød oppskrifter

Indisk brødskive

Indisk brødskive

Roti er indiske hverdagslomper laget på sammalt mel og vann, helt uten fett eller gjær. De smaker utmerket til sterke curry eller grønnsaksretter og lages gjerne i tandoor på restaurant og gatekjøkken men i hjemmet er det vanlig å bruke stekepanne
Tikka masala med scampi

Tikka masala med scampi

Du kan selvfølgelig lage denne retten med både kylling, lam eller annet kjøtt etter ønske. Naan, roti, chapati, paratha eller annet indisk brød
Tandoor

Tandoor

Normalt blir kjøtt og grønnsaker marinert og stekt på spyd, naan og roti (hverdagsbrød) lages på innsiden av den glovarme veggen
Brødbok og havremiks

Brødbok og havremiks

I dag kommer boka Ekte brød – uten gluten og ferdige melmikser på lager, og straks vil den være å finne i bokhandlene
Fra Ipoh til Georgetown

Fra Ipoh til Georgetown

Tenk deg at du kjører en halv appelsin mot en prese for å lage juice. Når du spiser dette så river du av litt brød (roti) og dypper det i curryn