Jeg fant oppskriften på nettet men vi endte opp med å lage vår egen vri, og her kommer den. Denne fermenterte “solkålen” lagde vi på “Glade dager i Spania”
Jeg fortsetter med veganske retter, og i går testet jeg ut å lage veganske pølser. Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tillegg til å være en skikkelig kreativ løsning *klapp på egen skulder*
Jeg lærer deg å lage mine barns favoritter, som vi spiser til herdags og til fest, hvordan gjøre bursdagen sunn og kul, hvordanlage smaker og varianter som barna faktisk liker og gjør at de ikke savner butikk-snop
Da slipper de vannet lettere og det går mye raskere å lagesauerkraut. Dersom du bestemmer deg for å lage din egen surkål er det noen få spilleregler som må følges
Dette er en variant som brødrene Price har laget og det er vel en av de enkleste jeg har vært borti. Siden tema for august er Tyskland, så er det vel ikke noe som er mer tysk enn eisbein med sauerkraut
Dette er en variant av fermentert kål ( sauerkraut ) med ananas. Det smaker friskt, søtt og syrlig. Kjempegodt tilbehør til det meste og har selvfølgelig den probiotiske effekten som alt annet som er fermentert
Det er ofte slik jeg lager mat. Jeg bruker også kål i sauerkraut, men det er annerledes, fordi kålen er fermentert, og dermed lettere fordøyelig for de fleste
Jeg skrev i forrige innlegg om hvordan et dårlig tarmmiljø kan påvirke både kroppen og psyken, og for de av dere som har lyst til å gjøre noe med å forbedre sitt tarmmiljø skriver jeg i dag om hvordan du kan skape nettopp dette