Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe. Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken
Da har jeg laget det siste jeg skal forberede nå før jul. Sursild. Det er ikke så veldig vanskelig, og tar ikke lang tid, men bør helst lages litt i forveien slik at smakene setter seg skikkelig
Jeg blir bare nødt til å lage en ny porsjon sursild selv. For matglade seniorer i «Moss og Omegn Jeger og Fiskerforening» blir ikke klubbmøtene helt det samme uten pioner Fred Iversen sin hjemmelagde sursild
Og så lage noe du vet smaker best av alt, og du kan være stolt av å dele med andre. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
I dag skal du få oppskriften på et hjemmelaget langtidshevet surdeigsbrød uten gluten og korn. Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
Og så lage noe du vet smaker best av alt, og du kan være stolt av å dele med andre. 1 kilo sylteagurk 1 liter eddik 5% 250 gram sukker 1 stor spskj sennepsfrø 1 halv pose sursildkrydder Krondill hvis du har i hagenSlik gjør du. 2 kilo slangeagurk 1 pose sursild eller pickleskrydder noen krondillskjermer noen små kvister fransk estragon noen skiver fersk ingefær 6 dl. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Jens hadde laget purresild, som han serverte på rugbrød toppet med majones og karri. Det gikk i sursild og ulike kryddersild, og for hver bit kom det stønn av nytelse
Sursild er en slager i julen. Oppskrift på hjemmelaget leverpostei til koldtbordet finner du HER. Jeg kommer garantert til å lage Råmelkspudding på min egen måte i løpet av julen