Hvordan lage sursild oppskrifter

Sursild

Sursild

Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe. Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken
Sursild og tomatsild.

Sursild og tomatsild.

Da har jeg laget det siste jeg skal forberede nå før jul. Sursild. Det er ikke så veldig vanskelig, og tar ikke lang tid, men bør helst lages litt i forveien slik at smakene setter seg skikkelig

Fred’s sursild

Jeg blir bare nødt til å lage en ny porsjon sursild selv. For matglade seniorer i «Moss og Omegn Jeger og Fiskerforening» blir ikke klubbmøtene helt det samme uten pioner Fred Iversen sin hjemmelagde sursild
Oppskrift på Sursild

Oppskrift på Sursild

Sursilda jeg laget for ei stund siden gikk jammen fort ned. Så i går måtte jeg til pers igjen og lage et nytt glass
Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

Og så lage noe du vet smaker best av alt, og du kan være stolt av å dele med andre. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Sild som Pålegg

Sild som Pålegg

 Den lages av kryddersild i stor porsjon ettersom det er blitt en tradisjon at flere av våre venner får et glass tomatsild i julegave
Lavkarbo, gjær- og kornfritt surdeigsbrød

Lavkarbo, gjær- og kornfritt surdeigsbrød

I dag skal du få oppskriften på et hjemmelaget langtidshevet surdeigsbrød uten gluten og korn. Dette er et deilig ferskt brød som er fantastisk servert med smør, servert som hvitløksbrød sammen med pasta, med forskjellige typer ost, sammen med suppe, leverpostei, sursild eller røykalaks, eller syltetøy
På tide med julesilden.

På tide med julesilden.

Og det beste av det hele, vår tradisjon med forskjellige typer sild, er at de er utrolig enkle å lage
Rødvinssild med einebær og ingefær

Rødvinssild med einebær og ingefær

En velsmakende og litt annerledes julesild som kan lages av kryddersild eller sursild. Legg sildefiletene i litt melk et par timer før tilbereding

Det er agurktid igjen!

Og så lage noe du vet smaker best av alt, og du kan være stolt av å dele med andre. 1 kilo sylteagurk 1 liter eddik 5% 250 gram sukker 1 stor spskj sennepsfrø 1 halv pose sursildkrydder Krondill hvis du har i hagenSlik gjør du. 2 kilo slangeagurk 1 pose sursild eller pickleskrydder noen krondillskjermer noen små kvister fransk estragon noen skiver fersk ingefær 6 dl. 1 halv pose sursildkrydder. 1 pose sursild eller pickleskrydder
Juleflipp med akevitt.

Juleflipp med akevitt.

– Jeg ønsket å lage en herlig drink som kan passe til en norsk julemiddag, og som du uten for mye styr, enkelt kan lage hjemme
Take it to the sild, folkens!

Take it to the sild, folkens!

Jens hadde laget purresild, som han serverte på rugbrød toppet med majones og karri. Det gikk i sursild og ulike kryddersild, og for hver bit kom det stønn av nytelse

APRIKOSKULER

Da Christian smakte på disse, lagde han omtrent samme grimase som da Liam smakte på sursild. APRIKOSKULER
Hjemmelaget sursild!

Hjemmelaget sursild!

Jeg må innrømme at jeg har spist sursild siden november. Oppskrift sursild. Avkjøl noe og ha i eddik og sursildkrydderet
Sursild, øl og akevitt.

Sursild, øl og akevitt.

Og det beste av det hele, vår tradisjon med forskjellige typer sild, er utrolig enkele å lage. Sursild, øl og akevitt er det mest julete som finnes
Sursild

Sursild

Mange tror det er vanskelig å lage silderetter som sursild og andre silderetter, men det er egentlig ganske enkelt
Bestemors tomatsild

Bestemors tomatsild

Jeg burde kanskje begynne og lage det oftere i løpet av året, men det er vel noe med at det minner meg så sterkt om julen