Vanligvis ser jeg for meg hvordan kaken vil se ut, det gjorde jeg ikke denne gangen, jeg ville bare bruke denne pynten, da den minner meg om vår og fuglekvitter, etter en lang vinter og med våren i sikte synes jeg det gjorde seg
Men på denne kaken valgte jeg å også pyntemed frukt og bær. Fikk spørsmål fra en kollega om jeg kunne bake til bryllupsfesten hans denne helgen, og det var allerede såpass mange andre som skulle bake, at alternativet som stod igjen var marsipankake
(Jeg delte den i tre lag, for da ble den tynn og trengte ikke dynkes)- Visp kremfløten til krem og ha i en sprøytepose- Smør et godt lag bringebærsyltetøy på bunnen- Fyll på krem på den andre bunnen- Legg bunnen medkrem oppå bunnen med bringebær- Fortsett slik til alle lagene har bringebærsyltetøy og krem (eller annet fyll om du ønsker det)
Kaken ble enkelt pyntetmed en volangblomst laget av sukkerpasta. Som morsdagskake lagde jeg en marsipankakemed sukkerbrød fyllt medsmilkrem og bringebærkrem
Du kan også lage fyllet av pisket krem som er blandet med litt bær. Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på md litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake
Pyntetmed blomster jeg hadde laget tidligere. Dekk hele kaken med pisket krem til slutt. Med ferdig kakepynt liggende, er det jo bare kjevlingen som tar tid med en sånn kake
Kaken er trukket med hvit marsipan og pyntetmed marsipan som jeg har farget selv. Jeg har en oppskrift uten egg som jeg har brukt flere ganger tidligere med stort hell, så da var valget av oppskrift enkelt
som regel god selv om pynten er så som så. Fyll kaken medvaniljekrem og syltetøy. Visp fløten til krem. Han er veldig glad i multer, så jeg prøver meg på en marsipankakemed multer
Før du begynner medpynten, lønner det seg å varme dem. Det må sies, at kaken ikke ble helt som planlagt, for planen var å pynte den slik som Elin på krem
All pynten min denne gangen er laget i silikonformer, som finnes i uendelige variasjoner. Legg kremenmed sjokoladebiter på den første kakebunnen, som først er dynket med bringebærsaus
Her er oppskriften som viser hvordan du monterer og pynter kaken i bilder. Hobbykokken skrev et spennende innlegg om hvordan man lager stabil krem til kaker