Varm opp stekepannen og stek kamskjellene raskt på begge sider med en klatt smør. Varm ramsløken forsiktig opp i smøret som er igjen etter kamskjellene
8 kamskjell. Skrell gulrøttene. Del tre oransje gulrøtter i små jevnstore biter og kok dem møre. Skjær de to andre oransje gulrøttene i skrå biter og kok dem al dente (dvs
Kamskjellenesteker du kort i stekepannen og du kan lage ertepuréen klar på forhånd. Dette er en kjempeenkel forrett der du får en nøytral smak av kamskjellene, mens chorizoen gjør at du får mer smak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Som lovet, her er oppskriften på mine kjempegode kamskjell med kokos og safran. Jeg lover at disse kamskjellene vil imponere og mest sannsynlig konvertere selv de som ikke liker sjømat
Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Husk at kamskjellene skal ha kort steketid, ellers blir de tørre. Stort enklere blir det i hvert fall ikke, du river parmesan og drysser den på bakepapir på en stekeplate
Varm en stekepanne med litt smør og olje, og putt i kamskjellene. Om de blir kalde før servering, så putt de ett halvt minutt i steke panna for å frese de varme igjen
Stek i stekepannen eller legg på grillen. Kamskjell er kjempegodt som forrett. Det salte baconet gir mer smak til kamskjellene og setter prikken over i-en
Smelt smør i en stekepanne på høy varme. Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Når de er ferdig stekt tar du stekepannen av varmen, har oppi en klatt kaldt smør, en grovknust hvitløkbit, og sveiper over med noen dråper ferskpresset sitron
Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell