Her får du litt opplysninger om hvordan oppdretten foregår i Brasil. Varm oljen i en kjele/stekepanne. Dersom du kunne velge, ville du da kjøpe økologiske, villfangete, eller sertifiserte kongereker
Varm litt olje i en gryte, ha i finsnittet vårløk og la den steke noen strakser. 500 gram rå kongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet). 500 gram rå kongereker (Jeg anbefaler villreker fra Argentina, da kan du spise dem med bedre samvittighet)
Varm dem raskt i en varm panne til de blir varme, men pass på så du ikke steker dem for lenge. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Varm dem raskt i en varm panne til de blir varme, men pass på så du ikke steker dem for lenge. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Grovhakk mandlene og ha dem over på et bakepapirkledd stekebrett. brunt sukker, chili, fullkornsris, gurkemeie, hvitløk, indisk, indisk mat, indisk mat med reker, ingefær, kokkos, kokkosmelk, kongereker, mandler, reker, ris, ristede mandler, scampi, tikka masala, tikka masala med scampi, tikka masala saus, vårløk
De har gjort dette for å skape assosiasjoner til, og profitere på den langt dyrere norske sjøkrepsens ry og renommè i verden, ved frekt å sette navnet på oppdrettsrekene tigerreker og kongereker