Varm en stekepanne på medium varme, og legg i pølsene når oljen har blitt varm. Pølser. Da gjenstår det bare og helle over suppen, legge i pølsebitene og tynne skiver av parmesanost sammen med aspargestuppene og litt fersk kjørvel
Varm opp en gryte på stekeplaten og ha i litt nøytral olje, mens kapper du pølsen i biter. Smak til med litt agavesirup for å fremheve sødmen i grønnsakene, samt smak til med chipotle (røkt paprika)salt og pepper
Jeg brukte røktkjøttpølse, men man kan bruke hva som helst- bare husk å ta av skinnet. Helt fra jeg var liten har min store middagsfavoritt vært pappas pølsegrateng
Du kan også bruke rester av annet kjøtt som svinkekam eller pølser. Pølseform med pasta og grønnsaker. 300 gr pasta250 gr røkt skinke eller bacon1 fedd hvitløk1 løk1 pk spinat200 gr ost. Stekes ved 200 grader i 20-30 minutter. 250 gr røkt skinke
Paibunn, røktkjøttpølse, purre, egg, creme fraiche og revet ost er alt du trenger for å lage denne fantastiske gode paien som ALLE (drister meg til å være stor i kjeften) kommer til å like
Rull hver av delene til en «pølse» som du igjen deler i fem. 2 ts røkt paprikapulver. La det steke til kjernetemperatren er 94 grader og kjøttet er mørt, ca 4 timer. Stekes ved 225 grader i 25-30 minutter til de er myke inni. 2 ts røkt paprikapulver
Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika. Skjær pølsen i små biter, sjalottløken i tynne skiver og paprikaen i strimler
Gjør klar kylling og reker Tilsett vann (farris) i de tørre ingrediensene og miks godt rundt Dypp kylling og reke biter i tempura røren og ha over i oljen, la steke til de er gyldne brune på begge sider
Alternativt stek under grill i stekeovenen. Croque provençal - med tomat, Croque auvergnat - med blåmuggost, Croque gagnet - med Gauda og franske pølser, Croque norvégien - med røkt laks, Croque tartiflette - med skivede poteter og Reblochon-ost, Croque bolognese - med kjøttdeig- og tomatsaus, Croque señor - med tomatsaus