Hvordan tilberede ferske blåskjell oppskrifter

Blåskjellrisotto

Blåskjellrisotto

Bruk ferskeblåskjell, helst kjøpt samme dag. Vi elsker blåskjell, og prøver stadig nye varianter. Blåskjell hører med i det Italienske kjøkken
Sunny Bay mussels

Sunny Bay mussels

Jeg tenkte å tilberedeblåskjellene slik de gjør det i sørstatene i USA og jeg fant en oppskrift på Steamy Kitchen

Griljert østers

Griljerte østers kan tilberedes med utallige smakskombinasjoner. Ferske reker, blåskjell og fersk makrell
Gratinerte blåskjell

Gratinerte blåskjell

Rens skjellene dersom du bruker ferskeblåskjell. La blåskjell renne av og legg dem i en ildfast form. Skjær oste i små biter og fordel over blåskjellene
Bouillabaisse

Bouillabaisse

og det vil vi kjenne på smaken når vi tilbereder den etter en god fransk. · Damp blåskjellene i litt hvitvin til de åpnes (skjell som ikke åpnes må kastes)
Krabbekaker med aioli

Krabbekaker med aioli

vi fikk velge en råvare hver som vi skulle tilberede noe av. hummer, krabbe, noen få trollkrabbe klør, sjøkreps, ferskvannskreps, reker, rå scampi og blåskjell

Antibes; solens mat! Del 1.

Okkupanter og kolonister, ja til og med turister har bidratt til, og brakt med seg nye fremgangsmåter å tilberede på, nye smaksbegreper, og nye ingredienser

Steinbit i folie med tangsalat

Server med kokte poteter og gjerne tangsalat, som du tilbereder slik. På toppen fordeles blåskjell og reker