Indrefiletavsvin er noe av det møreste kjøttet du kan få. PINSE kommer av det greske ordet. Godt og magert er det også, men når mye av tilbehøret inkluderer smør og fløte, blir det ikke fullt så magert lenger
no ), men jeg ønsker å lage mat som vanlige mennesker kan både tilberede og nyte etterpå. Derfor dumpet jeg over denne urtemarinerte indrefiletenavsvin til nedsatt pris pga dato (ja, jeg vet at jeg tyter om dette
Imidlertid slipper du både hyssing og tannpirkere om du tilbereder det sous vide, for du legger dem enkelt og greit i vakuumpose og da holder de seg pent på plass mens det varme, sirkulerende vannet gjør sitt
Kjøttet tilberedes slik hver enkelt ønsker det. Indrefiletavsvin er en personlig favoitt på grillen og vi prøver å la tilbehøret være så sommerlig og lett som bare det
Her har du et skikkelig smakfullt måltid som er lett å tilberede. Stekt (gjerne grillet) indrefiletavsvin i skiver, kremet philadelphia ost, ovnsbakte asparges, ristede pinjekjerner, revet parmesan og vanvittig god gremolata… sikle
Jeg vil denne uken ha daglige innlegg på bloggen med forskjellig grillmat av kjøtt med tilbehør. Marinert svinefilet er enkelt å grille, men husk å vende kjøttet jevnlig, og supert å servere
Reinskav finnes i alle frysediskene rundt omkring, den tiner fort og er rask og tilberede. Det som tar mest tid er å koke poteten, så hvis du gjør det på mandag er retten rask å tilberede
kyllingfilet, indrefiletavsvin og ein mørbrad av storfe, og ost. Sidan eg er ein treigas av ein matbloggar er det godt eg har lesarar som følger oppmodinga om å ynskja seg tekst til bileta