Denne forretten er rask og tilberede og den smaker himmelsk. Melbu kaviar kan du bruke til pålegg, på smørbrød med egg, i kaviarsaus og den er så god så jeg brukte den i denne forretten med nydelige kamskjell i dag
Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell
Skalldyr er godt, raskt og enkelt å tilberede på grill. La reker, jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam og kamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle
Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper. Stek kamskjellene i smør på middels/høy varme i ca 1 1/2 minutt på hver side til de får en gylden skorpeLegg de over på et kjøkkenpapir og drypp umiddelbart på litt dressingArranger ruccola på en tallerken og plassere to kamskjell på toppenTilsett dressing og dryss over ristede pinjekjernerSalt og pepper. 4 kamskjell
De kan kjøpes ferske med de fine skjellene, som kan brukes når man tilbereder dem, eller frosne. Kamskjell er en familie i klassen muslinger, som hører til rekken bløtdyr
Kanskje verdens beste sjøkreps og kamskjell. Norske Seashell AS på Frøya, kan levere levende scampi og kamskjell til Europa i løpet av 48 timer. Relatert 48 timer Kanskje verdens beste sjøkreps og kamskjell
Kjøper du den frossen må den tine noen timer på benken før du tilbereder den. Det er ikke noe problem å bytte ut torsken med et annet fiskeslag eller scampien med reker eller kamskjell
Det store internettet har mange gode tips til hvordantilberede blekksprut uten at det blir gummi, men ingen av disse metodene er idiotsikre … så jakten fortsetter