Lag fyllet ved å blande mais, koriander, vårløk, ost og chili med litt krydder. ½ x 198g kan mais, drenert godt. Å tjene, varme ovnen til 200C / 180C vifte / gass 6 og stek i 20 minutter til de er gyllen og skarpe. ½ x 198g kan mais, drenert godt
Finn frem en mellomstor kjele og stek alle grønnsakene samtidig i olje på middels varme i ca. Hell av kraften/vannet på mais og bønner og ha disse i kjelen med grønnsakene
Det beste er hvis du tar den ut av stekeposen den siste timen, og steker den på grillen på indirekte varme mens du snur den ofte, og pensler den med barbequesaus
340 g kan mais, skylles og drenert. I mellomtiden, varme 1 ss olje i en middels pan, deretter myke opp hakket løk i 5 minutter. Slå av varmen, spissen i kornet, legge chili hvis du bruker, sette lokket på igjen og la risen damp i 10 minutter mer. 340 g kan mais, skylles og drenert