Hvordan varme opp ferdig stekt oksestek oppskrifter

Langtidsstekt OKSESTEK (65 °C) med godt tilbehør !

Langtidsstekt OKSESTEK (65 °C) med godt tilbehør !

Kok opp og la den trekke på svak varme frem til servering. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing og peppersaus med grønn pepper ✿
Klin kokos steinbit med tang!

Klin kokos steinbit med tang!

Varme, fete og søte som de var, var de en mild og god kontrast til de andre smakene i forretten. Derfor er det ikke tilfeldig at jeg valgte å servere det oppi sylindriske former av sprøstekt serranoskinke
Beef stir fry med nudler

Beef stir fry med nudler

Ha i nudlene, og rør noen minutter til nudlene varmesopp sammen med det andre. Ha en stekepanne eller wokpanne på sterk varme

Yorkshirepuddinger

Serveres sammen med saus – sausen helles oppi puddingen – og  kjøtt, poteter og grønt mens de fortsatt er varme