Oksehøyrygg med bbq saus, buttermilk biscuits, colslaw og enkel salat. For dere som har spist Brasiliansk bbq vet hvordan man får severt kjøttet, men av en eller annen merkelig årsak må man spørre etter okse ribben
Vi dro på Grønlands basar og fant 1 kg høyrygg og 1 kg bibrine av okse. 1 kg høyrygg av okse – hel. 1 kg bibringe av okse – hel. 1 kg høyrygg av okse – hel. 1 kg bibringe av okse – hel
Ølbraisert okse med saltbakt selleri, potetmos og einebærkrem - En ekte mannfolkrett. 2 kg okseskank, renset og uten ben Jeg brukte høyrygg 1 liter stout, f
Ha i tomatpuré og boksen med tomater og kok videre. 400 g høyrygg av okse som kvernes i kjøttkvern (eller ferdig karbonadedeig). 400 g høyrygg av okse som kvernes i kjøttkvern (eller ferdig karbonadedeig)
Høyrygg fra okse (ca 1 kg tror jeg). 2 bokser hakket tomat. 2 bokser hakket tomat. Nå som vi har rundet over til oktober, begynner nok de aller fleste av oss å merke at høsten kryper inn på oss
1 kg oksehøyrygg/bankekjøtt150 g bacon2 store gulrøtter1/2 purre1 rødløk1/2 selleri1/2 hvitløk2 kvaster timian2 ss hvetemel2 ss tomatpure50 g smør3 dl rødvin2,5 dl oksekraft2,5 dl vann1 ts saltpepper . Del oksekjøttet i biter på 5x5 cm og vend de i hvetemelet. 2,5 dl oksekraft
Når grønnsakene har en fin farge, har du oppi hvitløk, kjøtt og sper på med vin og oksekraft. 1 kg høyrygg av okse. 1/5 liter oksekraft. 1 kg høyrygg av okse. 1/5 liter oksekraft
1 kg høyrygg eller culotte av okse (jeg brukte sistnevnte)150 gram bacon1 gul løk, strimlet2 gulrøtter, i biter2 persillerøtter, i biter1 purre, strimlet4 fedd hvitløk, knuste1 håndfull frisk timian, finhakket3 laubærblader2 spiseskjeer tomatpuré3 desiliter god kraft5-6 desiliter rødvin - Côte du Rhône10-15 shalottløk, delt i to200 gram aromasopp, skivetFinhakket bladpersille til garnityrSlik gjør du det