Denne oppskriften på royal icing inneholder marengspulver, i stedenfor eggehvite. Royal icing kan brukes til å pynte marsipankaker, cupcakes eller til å lage border og blomster
“You might be the best meat cooker and potato boiler in the world, but you know it’s the woman who turns out those cakes with the fluffy pink icing sprinkled with little silver balls and multicoloured doodads that gets all the praise
Jeg har alltid trodd at Royal Icing (RI) var Royal Icing, men etter å ha satt meg litt inn i kunsten om å pynte Sugar Cookies åpnet det en helt ny verden for meg
Disse kjeksene, med unntak av ” Angel Feather Icing” , smaker akkurat som original kjeksene. Jeg lagde disse og fylte dem med deilig, rosa Angel Feather Icing
I dag pyntet jeg cupcakesene med angel feather icing som er en lett, luftig og god topping. Jeg tenkte at det var greit å lage det både for å få en variasjon fra smørkrem, for de fleste frostinger er jo basert på smør og melis, og fordi angel feather icing holder seg bra i romtemperatur