Indisk nanbrød oppskrifter

Nanbrød

Nanbrød

Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Nanbrød

Nanbrød

Men akkurat indisk kan jeg ha, for da kan jeg døyve litt med nanbrød. Mannen med bart er stor fan av indisk mat
Nanbrød

Nanbrød

Nanbrød er kjempegodt og et must til indiske retter som tikka masala og tandoori kylling. Også er det ikke særlig vanskelig å lage selv heller
Hjemmelaget Nanbrød

Hjemmelaget Nanbrød

Denne oppskriften er svært enkel å lage og passer perfekt som tilbehør til de herligste indiske retter - som for eksempel den kjente og kjære mangokyllingen
Nanbrød

Nanbrød

Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Hva med indisk fiskekarri. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Indisk kyllinggryte

Indisk kyllinggryte

Server med nanbrød og ris. Indisk gryte. Jeg søkte litt rundt etter enkle, indiske retter med kylling og der fant jeg noe som likner på denne jeg endte opp med å lage
Indisk kyllinggryte

Indisk kyllinggryte

Gryta ble servert med hjemmelagde nanbrød. no, lovte jeg minstemann at vi skulle lage indisk mat til middag på fredagen som var

Indisk aften

P Tilbehøret var nanbrød, basmatiris, yoghurtdressing og krydrede poteter (samosafyllet). Her forleden inviterte vi Mari og mannen på indisk aften
Indisk linsesuppe

Indisk linsesuppe

Nanbrød smaker godt til suppen. Denne suppen er kjempegod, og passer utmerket som middagsrett på en kjøttfri mandag
NANBRØD

NANBRØD

Nanbrød hører ofte med til indisk mat. Avkjøl på rist og server dem til indisk mat eller noe annet godt
Indisk dal med søtpotet

Indisk dal med søtpotet

Denne metter godt, men server den gjerne med litt basmatiris eller nanbrød om du er ekstra sulten. Indisk dal
Indisk kyllingkebab

Indisk kyllingkebab

Serveres med en avkjølende og frisk raita av yoghurt og mynte, litt frisk salat, nanbrød og en spicy mango chutney