Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia. Nanbrød blir brukt til å plukke opp mat med av den som spiser, på lignende vis som man ellers ville bruke fingrene eller en skje
Denne oppskriften er svært enkel å lage og passer perfekt som tilbehør til de herligste indiske retter - som for eksempel den kjente og kjære mangokyllingen
Nanbrød er et indisk brød som brukes som tilbehør til indiske retter. Nanbrød skal man egentlig steke i en tandooriovn, men det går fint ann å steke i en vanlig elektrisk ovn på full varme
Gryta ble servert med hjemmelagde nanbrød. Etter å ha mottatt pakke med produkter fra krydderia. no, lovte jeg minstemann at vi skulle lage indisk mat til middag på fredagen som var
Det er masse vegetarisk og vegansk i det indiske kjøkken, så her er det mye å utforske. Denne metter godt, men server den gjerne med litt basmatiris eller nanbrød om du er ekstra sulten
Retten er rask å lage og smaker himmelsk av fersk ingefær, chili, hvitløk, koriander og mynte, samt de varme indiske krydderne spisskummen og garam masala