Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Denne retten serverte jeg på en av disse uhøytidelige venninnemiddagene mine. Ha marinaden sammen med svinefileten i en plastpose og masser marinaden forsiktig rundt kjøttet
Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten. Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum
Dei indre musklane som indrefilet, ytrefilet og entrecote er mørare, fordi dei har mindre bindevev. Kva kjøtstykke du skal servere avgjer også kva kjernetemperatur kjøtet bør ha når du serverer det
Dei fleste kastar seg over indrefileten frå grisen i kjøle- eller frysedisken. Det er ikkje utan grunn avsvinekjøttet er så populært i den delen av det krydderglade delen av Asia som ikkje må avstå frå grisen av religiøse grunnar
Da får du trekt ut en del av vannet i den. Skulle lage middag til mamma kom hjem fra jobb en dag, og fikk beskjed om å bruke opp en svinindrefilet og noen grønnsaker i kjøleskapet, så da ble dette resultatet