Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Surr bacon rundt. 500 g indrefiletavsvin. 1 pk bacon. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletavsvin. 1 pk bacon
Vi har delt en paprika i to og fylt den med deilig philadelphia ost med smak av hvitløk. Jeg er så heldig som er sammen med en så skjønn person som min samboer
Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefiletavsvin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
I matlagingens hete innspurt (det er ikke alltid like lett å time alt…), glemte jeg å ta bilde av den ferdige maten til dette innlegget, men oppskriften på urtesmøret og stuffingen skal jeg allikvel dele med dere
Start med å klargjøre indrefileten. Nå er det bare å la sviddå magien virke…fisk opp posene (gjerne med bare hender…eller stang om du vil), ta ut kjøttet, tørk avmed kjøkkenpapir og stek det godt på pannen slik at bacon brunes