Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Oppskrifter. Server potetene med indrefilet, grønnsaker og saus. Mange foretrekker også å lage egen saus, men jeg liker bernaisesaus best til svinekjøtt og jeg har ennå ikke prøvd meg på det fra bunnen av
- Lag saus som anvist på pakken. P - GRILL indrefileten på grillen, først da er du kul nok. (2 pers)300g svinindrefilet (eller lag opp en hel. )En halv pakke Biff-bacon1 Løk1/2 Blomkål1/2 Broccoli1 pose kjøttkakesaus eller skysausYou do. 300g svinindrefilet (eller lag opp en hel
Jeg hadde kjøpt ytrefilet avsvin, men her kan du sikkert bruke indrefilet hvis du liker det best. Servér med grønnsaker, potet/blomkålstappe og en god saus
I matlagingens hete innspurt (det er ikke alltid like lett å time alt…), glemte jeg å ta bilde av den ferdige maten til dette innlegget, men oppskriften på urtesmøret og stuffingen skal jeg allikvel dele med dere
Dei indre musklane som indrefilet, ytrefilet og entrecote er mørare, fordi dei har mindre bindevev. Og på toppen av det heile dannar det seg ei deilig kraft, som eg lagar ein enkel sausav