Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. 1 stk indrefilet av svin, ca. 1) Visp sammen soyasaus, brunt sukker, løk, olje og hakket timian til en marinade. 2) Renskjær svinefileten for hinner og legg kjøttet i brødpose eller lignende og hell i marinaden. 4) Varm opp stekepannen og stek indrefileten på sterk varme, til den blir fint brunet på alle sider. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene. 1 stk indrefilet av svin,. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene
Marinade. Skjær kjøttet i strimler og legg det i marinaden i minst en halv time (gjerne over natten). 7-800 gr svinekjøtt, ytre- eller indrefilet eller flatbiff1 squash1 paprika6-7 champinjon1 liten sellerirot2-3 rødløk1 pk fetaost1 glass oliven1 boks cherrytomater5-6 friske cherrytomaterFrisk timian
Indrefilet bør ligge i marinade natten over. Enten en hjemmelaget marinade av olje, grillkrydder, peppermix, cayenne pepper, sitronpepper, hvitløkspulver og saften av en halv lime, eller bare en ferdiglaget grillolje
Brun marinerte strimler av indrefilet i en panne med litt olje, krydre med salt og pepper. Bland soyasaus, olje, karri og honning til en marinade, og hell det over kjøttet