Når kjøttet er ferdig stekt tar du det ut av ovnen og dekker til forma med aluminiumsfolie. Krydre med salt og pepper og la den ligge i romtemperatur en times tid før du skal steke den
La kjøttet ligge ute i minst en halv time i romtemperatur før du skal steke det. svin indrefilet. Brun kjøttet raskt på alle sider i en varm stekepanne med smeltet, nøttebrunt smør
Når ovnen er varm settes den ildfaste formen på midterste rille. Ha litt smør i en stekepanne. Ta indrefileten ut av posen, og brun fileten godt på hver side i en varm panne
Brun da fileten på høy varme i stekepannen i cirka ett minutt før den legges i ovnen. Sett ovnen på 200 grader og stek i cirka 20 minutter, eller bruk steketermometer for helt perfekt resulatat
og så steke dem helt ferdige i ovnen senere. Nå kan du steke. Storfekjøtt biff, indrefilet og ytrefilet. og kjøttet skal raskt få en fin og brun stekeskorpe
Den trenger kort steketid og kjøttet er best medium til rødt, gjennomstekt anbefaler jeg ikke. Indrefileten ligger under ryggmargen og er det mest eksklusive du kan by på
Om dere er mange rundt bordet kan den med fordel helstekes og puttes i ovnen. Nå nærmer det seg nyttår, og da er det mange som serverer indrefilet av storfe
Stek i ovnen i ca. Indrefileten som da altså ikke ble stekt, men trukket i grønnsakskraft, smakte helt nydelig, den ble mør og veldig smakfull, litt så søtlig pga