Indrefilet av svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. 1 stk indrefilet av svin, ca. 4) Varm opp stekepannen og stek indrefileten på sterk varme, til den blir fint brunet på alle sider. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene. 1 stk indrefilet av svin,. 3) Skru ned platen til lav varme, legg indrefileten over grønnsakene
svin indrefilet. Legg deretter indrefileten over i en ildfast form. Dersom du bruker steketermometer, stikker du det i den tykkeste delen av kjøttet før du setter formen i ovnen Stek indrefileten midt i ovnen til den oppnår kjernetemperaturen du ønsker (ca 25 minutter)
Ta indrefileten ut av posen, og brun fileten godt på hver side i en varm panne. #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat ##oppskrift #middag #middagstips #indrefilet #kos #familie #vinter
Servér indrefileten i skiver med den kremede soppen, hasselback poteter og en frisk grønn salat. 1 kg Indrefilet. Ta indrefileten ut og la den hvile 15 minutter på benken
rapsolje til steking. rapsolje til steking. 600 gr indrefilet. 600 gr indrefilet. Ikke la deg lure av at sausens utseende minner aller mest om brun kjøttkakesaus, for denne er en smaksbombe av en saus
Smør til steking. Det er ikke så ofte vi spiser indrefilet, jeg synes entrecote er et så mye bedre kjøttstykke på smak, men dette her var et nydelig stykke kjøtt, og sammen med balsamicosaus og herlige duchesspoteter - veldig godt