Indrefilet av svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Helstekt ytrefilet av svin. Ta hyssingen av svinesteken og kutt det i passe tykke skiver. 800 g indrefilet av svin. 4 personer 800 g indrefilet av svin
Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefilet av svin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Rent kjøtt er sunt, og svinindrefilet er godt og magert. Svinaktig godt. Jeg har delt opp squash, rødløk, sjampinjong og paprika, og bakt dette samtidig med svinefileten i ovnen, i like lang tid
Dette var ganske enkelt, og jeg valgte indrefilet av svin siden dette befant seg i fryseren min. Indrefileten lot jeg ligge et par timer på benken slik at den hadde romtemperatur før steking