Dette er en litt justert variant av hans forrett av bakt fjellørret i rapsolje. 600 gr ørretfilét1 1/2 dl rapsoljeFrisk timianPersille og gressløk1 løkBabyleafblader1 dl seterrømme20 gr raspet pepperot1 sitronSalt og pepper50 gr bacon20 gr smør1 ss eplesidereddikSukker. 600 gr ørretfilét
La ørreten hvile litt før servering. ørretfilet. Ørret skjæres i stykker av ønsket størrelse. Krydderblandingen drysses på fisken før den settes i ovnen
Laks i butterdeig eller innbakt laks. Laks eller ørret i form med asiatisk vri. Karri og cayennepepper gjør denne laksemiddagen spennende og gir masse god smak
-)Asiatisk ørret med asparges bakt på grillen i folie 150 g smør. Kladdkaka er Sveriges svar på brownien, men denne kaken skal være ganske klissete inni
Laks/ørret med Tandoori Masala. Pizza med røykt ørret. 4- 6 ørret eller laksefileter. 200 g røykt ørret3 appelsiner Frisk ingefær. 4- 6 ørret eller laksefileter. 200 g røykt ørret
Carpacco av ørret. Bakt ørret med pepperrotrømme. Dette er en vanvittig lettlaget forrett. Det eneste du trenger å gjøre er å blande noen få ingredienser, la det stå litt og så legger du herligheten opp på fat
Her vanket det både nybakt brød, varmrøkt ørret, duebryst og rådyrlår. Foran nyrøkt lørret. Om du ikke akkurat lager denne jordovnen, som er en modell fra vikingtiden, så finnes det også moderne typer basert på de samme prinsippene
Torsk, laks, ørret, sei, krabber og hummere har stirret skrekkslagne på meg, minutter etter at de mistet kontakt med tang- og tareskogen, til fordel for en kjele med kokende sjøvann