Eg hadde ei bakepotet per person uten aluminiumsfolie i steikeovnen på 200 grader i 1,5 time. Etter at det hadde steikt i 4-5 minutt hadde eg oppi 250 gram kyllingfile i betar. Eg hadde rømmenblandinga oppi bacon, løk og kyllingen blandinga og lot det småkoke 2-3 minutt. 250 gram kyllingfile
Sprø panert kylling er noe jeg liker veldig godt. Jeg ville legge kyllingen i en deig. Vel, det blir en veldig god brødskorpe på den utvendig, også blir kyllingen veldig saftig,
Til et stykke kylling. Til et stykke kylling. Har du smakt denne blir du venner med auberginen igjen. Jeg har ikke for vane å bli sur når jeg ser mat, men det er to grønnsaker som irriterer meg til et helt usaklig nivå
Gratinert kyllingfilet i formCubansk kylling, ris og bønnerDel på. Svinekoteletter bakt i rosmarin og hvitløksmør er en knallgod variant som passer året rundt
I denne oppskriften er basen couscous, proteinet kylling og toppingen hvitløkrømmedressing. 1 stor kyllingfilet + 1 ss olje til steking. Klipp opp kyllingfileten i biter og stek sprø i en panne med litt salt og pepper og 1 ss olje. bollemat, bowl, enkel kyllingmiddag, enkel middag, fargerik mat, god middag på 1-2-3, hverdagsmat, hverdagsmiddag, hvitløkrømmedressing, hvitløksrømmedressing, kyllingmiddag, middag på 1-2-3, middag på 30 min, middags bowl, middagstips, rask og enkel middag, raskt og lett, rømmedressing, Sunn og god mat, sunn og god middag, sunn og rask middag, svarte bønner, travel hverdag middag, vårløk. 1 stor kyllingfilet +
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader