Sett kyllingen i ovnen i ca. Smør kyllingfiletene godt inn, under og over, og legg i en ildfast form. Ovnsbakt kreolsk laksGratinert portobello fylt med kjøttsausDel på
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Som kyllingfilet f. 1 kyllingfilet. Legg den i ovnen på 220 grader i ca. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 1 kyllingfilet 2 vårløk i passe store biter
Har du en ovn, bør du ha minst en ildfast form. Som denne kyllingfileten jeg laget her. Hiv det du vil ha oppi formen og sett det i ovnen til det er ferdig
Dra bakepapiret over på en rist og forstek pizzaen midt i ovnen i ca. Sett ovnen på 180 grader. I dag falt valget på 100g kyllingfilet krydret m/cajennepepper og grillkrydder, samt pepperoni, sopp, løk, paprika og tomat. Ta ut bunnen etter forsteking, smør på 2 ss tomatpurè og 2 ss BBQ-sauce, topp med toppingen din og ost, og sett pizzaen inn i ovnen til osten har fått en gylden overflate
Laks i butterdeig eller innbakt laks. Sett ovnen på 220 graderSkjær alle grønnsakene i grove terningerLegg de i en ildfast form, tilsett litt olje, salt og pepper og stek i 25-30 minutterKjøttet skal være i tynne skiver. Kyllingfilet deler du i to på tversBank kjøttet med en kjøkkenhammer så du oppnår en jevn tykkelse på kjøttetDypp kjøttet i pisket egg og vend det så i brødraspenStek filetene på middels/høy varme til paneringen får en fin og gyldenSmelt smør i en kjele og tilsett finhakket charlottløk når smøret har fått litt fargeLa dette surre i 4-5 minutter og tilsett så et halvt glass med kaper (ikke kraften)
Stek deigen i ovnen i 10 minutter på 180 grader, eller til den blir lysbrun. 1 kyllingfilet delt i små biter. Stekte terten i ovnen på 180 grader i ca. 1 kyllingfilet delt i små biter