Pølsebrødene er lette å lage og deigen usedvanlig god å jobbe med. Ha deigen over på et bakeunderlag. I dag gir jeg deg oppskriften på veldig gode innbaktepølser
Rull ut lange tynne deigpølser og surr disse rundt pølsene. Del deigen i emner. Sånn er det ikke, men noe de blir veldig glade for om står på menyen er innbaktepølser
Snurr en deigpølse rundt hver grillpølse, og legg på bakepapirkledte steikebrett. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle, tilsett melkeblandingen, og elt til du har en fin og smidig deig
Husk å ta ut butterdeigen av frysen før du skal lage disse slik at den tiner. Pølser (jeg har brukt 1 pk grillpølser). 1 pk butterdeig (du finner dette i frysedisken i de fleste butikker). Jeg kuttet hver pølse i 3 biter, snurret litt butterdeig rundt hver bit og la dem på et stekebrett med bakepapir. 10-15 min (til de ser pølsene er ferdig og deigen gjerne litt gylden)
Del den ferdige deigen i to. innbaktesmåpølsene. på litt ketchup under pølsen før jeg ruller sammen. Til denne oppskriften trenger du 16 stk grillpølser som du deler i to. 32 pølser tilslutt. Deigen hever jeg i 50 min,og etter hever på brette i 30 min. LagreLagre 32 pølser tilslutt
Pigs in a blanket eller innbakteminipølser er grillpølser, rullet i deig og stekt i ovnen. Tilsett eventuelt litt mer hvetemel om deigen blir for klissete
Slå deigen ut av bollen og form den til en lang pølse. Deigen vil være ganske løs. La deigen stå under plast på kjøkkenbenken i 8 - 12 timer. Kutt pølsen opp i 10 enmner og legg disse på en stekeplate
Leo ønsket innbakte horn på matpakken når klassen skulle på tur. Det må ikke alltid være pølser i brød når de er ute, og grove horn metter godt i en sulten liten mage