Italiensk ribberull oppskrift oppskrifter

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Porchetta – perfekt italiensk ribberull

Oppskriftporchetta/ribberull. Kanskje skuldast det ein overdriven prestasjonsangst, etter å ha studert tallause italienske kokkar snitte opp og brette ut ribba, fylle den med urter og godsaker og rulle og sy den i hop med kirurgisk presisjon, slik berre ein flink slaktar kan
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Porchetta kan omsettast til ribberull på norsk, for ribba er jo ei flott råvare heile året, ikkje berre til jul

Julepålegg: Ribberull til jul

Italiensk krydring til ribberull. Då får du ein rull som liknar på den italienske porchettaen, og den passar perfekt med krydder av urter og kvitløk

Porchetta

Porchetta er en Italienskribberull som de tradisjonelt spiser i brød, som en sandwitch. Stekte poterer, julesalat (oppskrift her) og tyttebær
Italiensk nytelse - Porchetta!

Italiensk nytelse - Porchetta!

Ha over salt og pepper, og rull det hele sammen til en stor ribberull. Er det noe som speiler det italienske, må det være denne retten
Ribbe på italiensk

Ribbe på italiensk

Legg på ribberullen og dekk tett med folie. En deilig variant av ribbe, benfri og med spennende krydder