Du trenger en halv sjalottløk i fine skiver, 2-3 dl champagne eller hvitvin, 250 ml fiskekraft fra Jacobs, en ts Dijonsennep, laktosefri fløte (bruker jeg og vanlig fløte går selvsagt), salt, pepper og en ts sukker. 250 ml fiskekraft
Tilsett kokosmelk og fiskekraft. Jeg har oppskrift på flere ulike typer på bloggen, du finner dem HER. Denne oppskriften tar utgangspunkt i en oppskrift jeg fant på bloggen til Trine
Tillegg til min egenlagede kraft sper jeg på med fiskekraft og kyllingkraft fra Jacobs. Jeg brukte hele boksen av begge to, siden jeg har mye egenlaget fiskekraft i tillegg
Til slutt i innlegget har jeg oppskrift på skalldyrkraft på hvis du har lyst til å prøve. Tilsett 1 boks med Jacobsfiskekraft + litt vann eller vann og fiskebuljongterning , ca 3 dl
Oppskriftene her holder til 5 personer. 4 dl fiskekraft (jeg brukte Jacobsfiskekraft og spedde med vann). Oppskriftene her holder til 5 personer. 4 dl fiskekraft (jeg brukte Jacobsfiskekraft og spedde med vann)
til 4 personer 600 g kongekrabbe 2,5 dl fiskekraft (Jacobs) 3 dl Pal & Berens hvitvin 3 dl vann 1 gulrot 3 fedd hvitløk 1 stangselleri 2 sjalottløk 3 dl fløte 2 vårløker 4 store tomater 80 g fersk parmesan 1 pakistansk mango 1 neve fersk timian salt og nykvernet pepper Ha i kraft, vann, hvitvin, grovkuttet gulrot, hvitløk, stangselleri og sjalottløk i en jerngryte. 2,5 dl fiskekraft