Som mange av dere vet er jeg en ganske stor tilhenger av JamieOliver og hans arbeid. Siden man ofte vil servere nord-indisk mat med en form for brød som naan og parataha
Kalkun er det mannen i huset som pleier å lage, men etter å ha sett JamieOliver lage kalkun med tilbehør, bestemte jeg meg for at det skulle bli kalkun til middag i romjula, og 26. 70 g tørket brød (legg litt brød til tørk noen dager før). 70 g tørket brød (legg litt brød til tørk noen dager før)
Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra JamieOliver, osv
Originaloppskriften fant jeg hos matmogulen JamieOliver. Fersk brød kan også passe godt til. Selv om jeg ikke er noen utpreget fan av amerikansk fotball, ga søndagens Super Bowl inspirasjon til å servere en amerikanskinspirert snacks-rett
Server gjerne med flatbrød eller fint brød med smør. Jeg har omsider gått til innkjøp av den siste kokeboka til JamieOliver "Jamie på 30 minutter" Og der var det mye godt