Jeg har laget syltetøy med jordbærog rabarbra og har "spart" på sukkeret, alikevel er det søtt nok etter min smak, men bruk mere sukker hvis du synes det er for lite i oppskriften
Jordbær- ograbarbrasyltetøy smaker godt på brødskiva, boller, vafler og sveler etc, men er også herlig å bake med og bruke som fyll i gjærbakst, bløtkake og lignende
Eg har sterke minner frå eit kjøkken fullt av bøtter med bær, bilturar heim frå Valldal med den intense og etter kvart kvalmande lukta av jordbær, og kamp med bringebærkjerr i hagen
Jordbær inneholder dessuten Vitamin A og C, folat, fosfor, jern, kalium og kalsium. De som har fulgt meg lenge vet at jeg ved jevne mellomrom blir totalt hekta på ulike retter, og spiser det i bøtter og spann helt til jeg blir lei
Frossent rabarbrasyltetøy, frosne jordbærog vaniljeproteinpulver. Jordbær-rabarbrafluff. Jeg innser at det er litt for lenge siden jeg har skrevet nå, og jeg har ikke egentlig noen god grunn til det
♥ Du finner flere andre varianter av jordbærsyltetøy her på Det søte liv, se for eksempel Jordbærsyltetøy, Jordbærsyltetøy med vanilje, Jordbær- ograbarbrasyltetøyogJordbærsyltetøy med moreller og rips
Jeg kan anbefale sjokoladepålegg, brunost, gulost, mer smaksrike oster som brie, hummus, kremost og alle typer syltetøy (oppskrift på chia- ogjordbær syltetøy ograbarbrasyltetøy
Rabarbrasyltetøy med hint av vanilje ogjordbær. kutt jordbær i små terninger og ha det i en kasserolle sammen med rabarbraen og sukkeret son har smeltet til væske
I forbindelse med utfordringen hadde jeg lyst å lage porsjonsostekaker med Nespresso Caramellito (kaffe med karamellsmak) i osteblandingen og en topping av rabarbra ogjordbær