Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Derfor kjørte jeg hele greien i blenderen sammen med 200 gram frosne jordbær. Alt ble laget på slump, men jeg vil tippe at dette var omtrent forholdene1 liter rabarbralake med rabarbrabiter200 gram frosne jordbærBlend til pureePakk på glass og frys det du ikke skal bruke med i nærmeste fremtid. 200 gram frosne jordbær
Jeg har hatt en pakke semulegryn stående i skapet som mine tidligere romkamerater satteigjen, og som jeg ikke har hatt snøring på hva jeg skulle bruke til
Siden jeg hadde en mynte som vokser litt for fort slik at den holdt på å "ta livet av" en annen krydderplante og det stod noen fine jordbær i kjøleskapet var det dags for å lage jordbærmojito
Her smaker det sommer hele veien, så godt med dette lime og mynte sukkeret - så nydelig på smak, og så delikat på farge, en dessert vi bare nyter - og særlig nå med norske jordbær
Marinerte jordbær. Marinerte jordbær. Rens jordbarene og del hvert bar i fire. Marinerte jordbær. 100 g jordbar. Mariner jordbarene i limejuice, sukker og strimlet basilikum i 10 minutter. 100 g jordbar
Jeg lavede denne lækre cremede jordbærmilkshake den anden dag. Frosne jordbær. Frosne jordbær. Yum yum. Jeg brugte frosne bananer til at søde den med, men ligger du ikke lige inde med det, så kan friske modne bananer også sagtens bruges