Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Denne isen er enkel å lage og krever få ingredienser. Ikkeno rått egg eller rafinert sukker. Den ble laget på hump og slump etter at jeg hadde masse friske jordbær igjen etter indisk aftensom jeg ville bruke opp
En frisk og luftig fromasj laget med vaniljekesam av den lette varianten og jordbær. Vil du kan du bytte ut kesam med pisket kremfløte, men selv synes jeg det smaker så utrolig godt med kesam
Jeg har hatt en pakke semulegryn stående i skapet som mine tidligere romkamerater satteigjen, og som jeg ikke har hatt snøring på hva jeg skulle bruke til
Jordbærkrem, nam nam. )Fant oppskrift hos 'Lenes Karbofrie oppskrifter'. Ta en del jordbær, 1/2 korglitt sukrinmelis1/2 sitron2 dl kremfløte1 dl yoghurt naturellKor mykje en vil ha av dei enkelte ingrediensane,kjem no litt an på om en vil ha en søt ellersyrlig dessert
Siden jeg hadde en mynte som vokser litt for fort slik at den holdt på å "ta livet av" en annen krydderplante og det stod noen fine jordbær i kjøleskapet var det dags for å lage jordbærmojito
Her smaker det sommer hele veien, så godt med dette lime og mynte sukkeret - så nydelig på smak, og så delikat på farge, en dessert vi bare nyter - og særlig nå med norske jordbær
Jeg lavede denne lækre cremede jordbærmilkshake den anden dag. Yum yum. Jeg brugte frosne bananer til at søde den med, men ligger du ikke lige inde med det, så kan friske modne bananer også sagtens bruges