Nå skal jeg vise dere hva jeg spiste som julemiddag i år. Siden jeg snart skal bli dansk av meg tenkte vi å prøve ut den danske julemiddagen med and til middag
november var jeg invitert til en eksklusiv julemiddag i regi av Baileys og JCPr, hvor Anne Maurseth stod for komponeringen av drinkene og Flying Culinary Circus (FCC) stod for maten
Julesaken om musiker Julian Berntzen fra 2014 må definitivt frem igjen. ) Vi digget å få være på sommerhytten til hans foreldre og få servert verdens beste julemat
Beregn 250-500 g ribbe per person, det kommer ann på hvor mye tilbehør du serverer til. Hvis du skal være helt sikker på og ha igjen ribbe til julefrokosten, beregner du 500 g per person
I dag møtte jeg noen venninner for en hyggelig julelunsj aka tidlig julemiddag. Vi ønsket alle sammen å lage en litt sunnere versjon av julemiddagen da julematen ellers stort sett er veldig fet og mektig
Jeg har lett i hele dag etter bilder av julemiddagen i fjor, men finner det ikke. Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm
Jeg planlegger nå å lage opp noen liter, la den stå ett par dager lenger men ikke så lenge at eddiksmaken blir fremtredende, flaske cideren og lagre frem til julemiddagen
#jul #julemiddag #mat #oppskrift #advent #torsdag #kos ca 3-400 g pr person. Det er mange gode middager som hører hjemme i juletida, og man må starte tidlig hvis man skal rekke gjennom alle
Noen steder – som i Danmark – er and vanlig julemiddag, så ønsker du en liten variasjon fra den tradisjonelle norske ribben, pinnekjøttet eller lutefisken har du et forslag her