Hell av vannet og sett kjelen tilbake på platen til resterende vann har fordampet. Juleskinke har i grunn ikke noe spesielt med julen å gjøre, annet enn navnet «juleskinke», dette er i utgangspunktet da lettsaltet og røkt skinkestykke
Det gjelder både å ta utgangspunkt i det du har av rester i huset – som kan utnyttes – og å kjøpe varer i butikken som er merket med kort holdbarhet – slik at de blir god mat i stedet for destruering
Her brukte jeg rester av juleskinken, men om du ikke har rester er jo ikke det noe problem. 350 g juleskinke (eller annen lettsaltet skinke). 350 g juleskinke (eller annen lettsaltet skinke)
Har du ikke akkurat disse ingrediensene kan du bruke juleskinke, rester av pålegg eller en annen pølse enn julepølse, bruk mere løk hvis du ikke har purre, og du kan bruke en pære istedet for eple
Passer til juleskinken , lammelåret og til ost. Rester av ribbe, medisterkaker og julepølse. Tips til en sen og lang julefrokost-lunsj hjemme eller til å ta med som et bidrag til familie/venne samling