Typiskvil du nok finne en form for kål/ salat, gulrøtter og svinekjøtt. «Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest med vårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel
Formdeigentil runde kaker og stek dem på alle siderilitt smør. Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke neitil
Finsnittkål, løk og fennikel og legg i en ildfastform. Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med friskpersille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittetfennikel, kål og løk
Siden alt er i en form - akkurat slik mat jeg elsker å lage, er dette både raskt og enkelt. Jeg har aldri laget kål på denne måten før, og at det skulle bli så godt hadde jeg nesten ikke trodd
Skjær kåleni små biter og kok den mør i lettsaltet vann. Grateng med pølse, kål og ost. Det går fint an å klargjøre gratengen i den ildfasteformen, strø ost på toppen og sette den i kjøleskap til neste dag
nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Det er ingentingiveien for å kutte og skjære grønnsaker i all verdens former og størrelser, men jeg liker det enkelt, raskt og lik størrelse fører til jevnere fermentering
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks ifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Salaten består av kål, gulrot og sukkererter. Under får du fremgangsmåten steg for steg, samt informasjon om hvorfor jeg kaller dette et supersunt smørbrød